Биомед

Биомед е основана през 1997 с дейност – доставка на реактиви за клинична лаборатория. B момента Биомед е един от лидерите в предоставянето на комплексни решения за оборудване и безпроблемна работа на Вашата клинична лаборатория. Лидери в областта на функционалната медицина и клиничната лаборатория избраха Биомед за свой представител, дългосрочните ни взаимоотношения с производителите от световен ранг, с които работим, са гаранция както за нашия професионализъм, така и за вашето спокойствие.

Доверие и партньорство

Несъмнено нашата най-добра реклама са стотиците доволни клиенти, най-голямото признание за нас е доверието, което изпитват клиентите ни към нас. Работим с повечето от водещите лаборатории в страната, дългосрочните ни отношения с тях се дължат както на предлаганите от нас качествени продукти и нашата отзивчивост, така и на техния професионализъм.

  • Мисия

    Работим усилено, за да бъдем най-лоялния партньор, осигуряващ най-високо качество медицинско оборудване на разумна цена.

  • Визия

    Да бъдем предпочитаният партньор на медицинска апаратура в страната и в Европа. Да постигаме най-добри резултати и да бъдем максимално полезни на своите клиенти.

  • Ценности

    Отговорност, доверие, предприемачески дух, коректност, интегритет.