За нас

Биомед – основна дейност

Дистрибуция на медицинска апаратура

История

Биомед е основана през 1997 с  дейност – доставка на реактиви за клинична лаборатория.  B момента Биомед е един от лидерите в предоставянето на комплексни решения за оборудване и безпроблемна работа на Вашата клинична лаборатория. Лидери в областта на фунцкионалната медицина и клиничната лаборатория избраха Биомед за свой представител, дългосрочните ни взаимоотношения с производителите от световен ранг, с които работим, са гаранция както за нашия професионализъм, така и за вашето спокойствие.

Несъмнено нашата най-добра реклама са стотиците доволни клиенти, най-голямото признание за нас е доверието, което изпитват клиентите ни към нас. Работим с повечето от водещите лаборатории в страната, дългосрочните ни отношения с тях се дължат както на предлаганите от нас качествени продукти и нашата отзивчивост, така и на техния професионализъм.

Мисия

Работим усилено, за да бъдем най-лоялния партньор, осигуряващ най-високо качество медицинско оборудване на разумна цена.

Визия

Да бъдем предпочитаният партньор на медицинска апаратура в страната и в Европа. Да постигаме най-добри резултати и да бъдем максимално полезни на своите клиенти.

Ценности

Отговорност, доверие, предприемачески дух, коректност, интегритет.